Uimapuku trendit – top 6. suosikit

Riippumatta siitä, oletko pian lähdössä trooppisella lomalla tai haaveilet vain lämpimämmistä päivistä täällä koti Suomessa. Tänä vuonna bikini muodista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Aurinkoisesta keltaisesta, eläimellisiin kuoseihin, retro-tyyliin ja korkea vyötäröisiin alaosiin. Vuoden 2019 uima-asu muoti  on erittäin naisellista ja kurveja esille tuovaa. Selaa alaspäin nähdäksesi uimapuvut, jotka saivat minut koukkuun.

 Mun uimapuku top 6. suosikit

1. FAE Frida suit

Keltainen on tämän vuoden ehdoton väri. Se näyttää hyvältä niin ruskettuneella iholla kuin ilman.

2. Frankies Bikinis Leo one piece

Uimapuku toimii loistavasti osana loma vaatetusta hameiden ja housujen alla.  Yksinkertaista vai mitä? Voit helposti mennä nauttimaan cocktaileista täydentämällä uima-asustettasi muutamalla oikeanlaisella vaatekappaleella.

3. Bik Bok

Sidottavat yksityiskohdat lisäävät uimapukujen ja bikinien istuvuutta ja korostavat siluettia. Ne mahdollistavat sen, että yksi uimapukumalli voi istua meidän jokaisen ainutlaatuisiin kurveihin. Kestävää kehitystä ajatellen usko että tämän tyylin suosio tulee vielä kasvamaan, koska se avulla yksi malli istuu päälle vuodesta toiseen.

4. Asuyama Riviera toppi ja alaosa

Korkeat vyötäröt pidentävät säärtä ja antavat pakaroille sekä vyötärölle muotoa. Tämä malli näyttää hämmästyttävän hyvältä lähes kaikilla. Leveä vyötärönauha  yhdistettynä korkealle leikattuun alaosaan viimeistelee tiimalasi vyötärön.

5. FAE Lima suit

Black is always black. Korkeat jalantiet, paljas selkä ja pakarat ovat ehdoton must to have.

6. Bik Bok

Yksinkertaista mutta kaunista. Bikinien yläosan istuvuutta lisää koristeelliset soljet ja alaosan korkea vyötärö korostaa vyötäröä kauniisti.

Viimeisen parin vuoden ajan vaateteollisuudessa on noussut esille erityisesti ekologisesti ja kestävän kehityksen tuotteet.Yhä useampi yritys haluaa tuottaa tuotteita, jotka on tehty kestävän kehityksen ehdoilla. Myös yhä useampi uimapuku valmista on alkanut tuottamaan eettisesti tehtyjä uimapukuja. Tätä kestävän kehityksen kasvua on ilo seurata ja toivonkin, että tulevaisuudessa kaikki tuotteet valmistetaan luontoa kunnioittaen.

KUVAT:  Lauri Kalima /JK creative