Tehokas kotitreeni keittiössä

Kokeile näitä hauskoja treeniliikkeitä kotona esimerkiksi ruoanlaiton yhteydessä.

Kokeile näitä hauskoja treeniliikkeitä kotona vaikkapa ruokaa laittaessasi.
Tämä tehokas kotitreeni keittiössä vie vain hetken ja kunto kasvaa mukavasti kotosalla oleskellessa.
Vaikka keittiötä ei yleensä mielletä treenipaikaksi, se sopii kunnon kohotukseen yhtälailla kuin kuntosali. Näillä muutamilla hauskoilla treeniliikkeellä saat kehon kuntoon samalla kun ruoka valmistuu.
Yllättävää kyllä, keittiöstä löytyy enemmän treenimahdollisuuksia kuin uskotkaan. Tätä treeniä varten tarvitset tuolin ja jonkin itsellesi sopivan lisäpainon. Lisäpainoksi sopii vaikkapa vesimeloni tai mikä tahansa painava hedelmä tai esine. Voit halutessasi tehdä tämän treenin myös ilman lisäpainoa.

VIDEO: kotitreeni keittiössä

Treeni osuus alkaa kohdasta 1.19

TEHOKAS KOTITREENI KEITTIÖSSÄ

1. Tuettu käsilläkävely

2. Vesimelonivatsat

3. Bulgarialainen kyykky

4. Istumaan nousu

5.Vesimelonin kierto

6.Penkille nousu + punnerrus

7. Yhdenjalan maastaveto + kyykky

8. Lantiontyöntö kyljellä

Ota tämä seitsemän liikkeen kotitreeni osaksi arkea. Tee jokaista liikettä 45 sekuntia ja pidä 15 sekunnin tauko liikkeiden välissä. Toista harjoitus vähintään kaksi kertaa. Voit tehdä harjoituksen kaksi kertaa viikossa.

VAATEET: Biancaneve

KUVAT:Lauri Kalima /JK creative