ONNELLINEN


Viime viikot ovat olleet täynnä yhtä juhlaa ja iloa. On juhlittu useamman pienen miehen ensimmäisiä askeleita ristiäisten merkeissä. On ollut baby showereita sekä 70-vuotis juhlia. Kaiken tämän juhlinnan kukkuraksi täytin itse myös pyöreitä vuosia viime viikon torstaina. Elämä on ollut siis yhtä juhlaa ja kakkujen syöntiä sanan mukaisesti. Omia syntymäpäiviä en vielä varsinaisesti järjestänyt, koska ajattelin antaa koko suvulle hieman aikaa toipua useamman viikon jatkuneesta juhlinnasta. ”Juhlat kyllä pidetään”, sen lupaan!

Tässä juhla humussa mieleeni heräsi muutamia ajatuksia onnellisuudesta, jotka ajattelin jakaa kanssanne.

Ajatuksia Onnellisuudesta

Vanha sanonta kuuluu että “Onni ei löydy etsimällä.” Uskon kuitenkin, että onnen voi löytää. Ei tosin etsimällä ympäristöstä vaan tutkiskelemalla omaa sisimpää. Kuuntelemalla omia tuntemuksia ja toiveita.

Onni on yleensä lähempänä kuin uskomme. Se löytyy arjen pienistä hetkistä.
Auringonpaisteisesta aamuhetkestä, satunnaisista haleista ja suukkoista pitkin päivää. Siitä kun kaksi hymyilevää katsetta kohtaa. Onnea on omistaa ystäviä ja läheisiä joiden kanssa viettää aikkaa. Onni löytyy hassuista höpötyksistä, joista kukaan muu ei ymmärrä mitään.

Vaikka onnea ei voi väkisin puristaa sisältä ulos. Sen resepti löytyy meistä jokaisesta. Jos vain keskitymme miettimään mitä haluamme tällä hetkellä elämältämme ja itseltämme.

Sanotaan että onnea ei voi säilöä, mutta ainakin hyvän osan siitä voi kantaa ihanien muistojen yhteydessä mukana läpi elämän. Hyvät muistot ovat kuin onnen siemeniä, joita voi muistella pimeinä iltoina. Ne tuovat hymyn huulille ja lämmön koko kehoon. Uskon että hyvä olo buustaa lisää hyvää oloa ja luo onnellisuuden tunnetta. On tärkeää että tunnemme olomme onnelliseksi.

Ollaan onnellisa ja muistetaan nauttia tästä hetkestä missä olemme juuri nyt.

KUVAT: Lauri Kalima /JK creative

Ole onnellinen!

ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website