Talvimuotia 2019 – joka tuo pilkettä silmäkulmaan


Kaipaatko jotain uutta ulkoiluun? Ei hätää sillä nyt löytyy! Kirkkaita värejä, tyköistuvia trikoohousuja ja haalareita – niistä on talvimuoti 2019 tehty. Tämän talven trendit tuovat mukanaan tuulahduksen vanhaa retroa höystettynä uusilla trendeillä. Varmaa on myös se, että nämä vaatteet päällä katseet ja suupielet kääntyvät hymyyn. Pirteän erikoisesta mallistosta löytyy onneksi myös hieman hillitympiä vaihtoehtoja niitä kaipaaville.

Suomea hellivät parhaillaan upeat talvi säät ja paukkupakkaset, joten nyt on aika inspiroitua lämpimästä talvipukeutumisesta. Pääsin testaamaan ja kuvaamaan teille Italialaisen laskettumerkki Colmarin tämän talven mallistoa joululomallani kotikaupungissani Rovaniemellä. Kokosin tähän 5 erilaista liikujalle sopivaa ulkoiluvaate kokonaisuutta, joilla voi lähteä hiihtämään, laskettelemaan tai vaikka after-skiihin.

”Talvi on mahtavaa aikaa nauttia ulkoilusta ja oikeilla varusteilla se onnistuu parhaiten.”
Näillä varusteilla trendikäskin pärjää niin pääkaupungin kaduilla kuin pohjoisen pakkasissa. Tosin pakkasista riippuen kannattaa varautua lisäämään kunnon kerrastot asusteiden alle.

Talvimuotia 2019 kuvia

1. SPACERACE SKI JACKET

2. SPACERCE SKI JUMPSUIT

3. SPACERACE SKI JACKET & SPACERAE SOFTSHELL PANTS

4. COLMAR  A.G.E PANTS by SHAYNE OLIVER

5.SPACERACE SKI PANTS & SPACERACE SKI SWEATSHIRT

Mun suosikki

Asusteista mun ehdoton suosikki on valkoinen kokohaalari. Siinä on ihana pehmeä lämmin vuori ja joustava materiaali. Toimii loistavasti pienillä pakkasilla sellaisenaan esim. hiihtolenkillä tai pulkkamäessä. Kovemmilla pakkasilla suosittelen heittämään päälle vielä toppatakin tuomaan lisää lämpöä.  Muutenkin kaikki nuo softshell housut on erittäin mukavia päällä niiden super hyvän joustavuuden vuoksi. Yksi tärkeimpiä ulkoiluvaatteiden ominaisuuksia on tottakai se, että ne on riittävän teknisiä pitämään sut lämpimänä ja että ne päällä pitää pystyä liikkumaan rennosti. Ulkoiluvarusteita hankkiessa kannattaa myös kiinnittää huomiota alus pukeutumiseen, mutta voin kirjoittaa niistä sitten myöhemmin lisää. Nyt herkutellaan näillä ihanilla asusteilla.

KUVAT: Lauri Kalima /JK creative

VAATTEET: Colmar

Nautitaan talvesta ja sen tarjoamista ulkoilu mahdollisuuksista 🙂

ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website