JUMPS – Upeita hyppykuvia maailmalta

Jumps around the world

Kirjoitin tuossa muutama viikko sitten I love Jumps artikkelin. Jutun suosio yllätti minut, joten ajattelin jakaa teille viellä lisää kuvia tästä mun rakkaasta hyppy harrastuksesta. Mikäli et ollut vielä ehtinyt lukea tuota aikaisempaa kirjoitustani niin pääset lukemaan sen tästä I love jumps 

Hyppyjä maailman äärissä

Matkailu on aina ollut yksi suurista intohimoistani. Matkustamisessa on parasta se kun pääsee seikkailemaan uusissa maisemissa. Näkemään jotain uutta ja ihmeellistä. Kenties samalla jopa löytämään uusia tuntemattomia reittejä ja polkuja joiden varrella kukaan ei ole kenties koskaan ennen kulkenut tai ainakaan valokuvannut. Seikkailun tuoma jännitys ja uusien paikkojen löytäminen inspiroi aina. Parasta on se kun löytää jonkun upean paikan ja ei malta olla tallentamatta sitä valokuviksi. Voi sitä innostuksen määrää. Silloin on vain pakko hyppiä ilosta ja tallentaa nuo onnenhypyt, joita voi sitten myöhemmin vanhoilla päivillä ylpeänä ihastella.

Se on just parasta, kun sun kaksi intohimoa yhdistyy. Niistä hetkistä yleensä tallentuu ikimuistoisia kuvia ja nykyisin myös videoita. Kävin muutaman kovalevyn läpi ja tässä näytille löydöksiä. Kuvat on otettu vuosien varrelta matkustaessani ympäri maailmaa. Please enjoy 🙂

Hyppykuvia

El Nido,Palawan Filippiinit
Pyhätunturi, Suomi
Sardinia, Italia
Palau, Micronesia
Seychelles, La Digue
San Francisco, USA
Las Vegas, USA
Las Vegas, USA
Cambodia, Angkor watS
Seychelles, Prasling
Islanti
Cambodia, Angkor wat
Kuala Lumpur, Malesia
Sveitsi, Zermatt
Aitutaki, One foot island, Cookin saaret
Argentiina, El Chalten
Argentiina, El Chalten, Patagonia
Costa Rica, Puerto Viejo
Romania
New York, USA
Terni, Italia
Skogafoss, Islanti
Zion, Angels landing, USA
Santa Monica, USA
Hong Kong
Rooma, Italia
Tuskin maltan odottaa seuraavaa reissua ja uutta hyppykuvaa 😉

Rentouttavaa viikkoa

ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website