VILLASUKKAJUMPPA – 15 minuutin tehokas treeni kotona


Nyt kaikki mukaan villasukkajumppaan. Tähän aikaan vuodesta ei ole mitään ihanampaa, kuin jäädä kotiin ja pukea lämpimät villasukat jalkaan. Kääriytyä vilttiin ja rojahtaa sohvalle…….mutta älä tee sitä!! Ainakaan enne kuin olet tehnyt tämän hauskan villasukkajumpan, jonka jälkeen voit hyvillä mielin sukeltaa sohvalle.

Kotona treenaaminen on helppoa ja mukavaa. Ei muuta kuin villasukat tai ihan mitkä vain sukat jalkaan ja treeni voi alkaa. Kotona jumpatessa parasta on se, että koko perhe voi treenata yhdessä eikä treenimatkoihin kulu ylimääräistä aikaa. Kaikki tämän treenin liikkeet on suunniteltu niin, että ne sopivat perheen nuoremmillekkin.  Voit helpottaa punnerruksia tekemällä ne polvet maassa naistenpunnerruksina. Vatsarutistukset puolestaan kevenevät jos teet ne yksi jalka kerrallaan. On hyvä muistaa että  kiireisenäkin päivänä on tärkeää antaa keholle hieman liikuntaa.  Mikäli aikataulusi on todella kiireinen ja et malta irroittaa 15 minuuttia siitä irti. Ei hätää sillä voit ripotella treeniliikkeitä pitkin päivää yhden yhtenäisen treenin sijasta. Tällä tavalla saat sulautettua liikunnan lähes huomaamatta aikatauluihin ja  ylläpidettyä kuntoa kiireisessä arjessa.

KATSO VIDEO VILLASUKKAJUMPPA – 15 MIN HOME WORKOUT

VILLASUKKAJUMPPA

1. Liukuva vuorikiipeilijä

2. Vatsarutistus liukuen

3. Lantion nosto + vuorojaloilla potkut

4. Punnerrus + auki kiinni jaloilla

5. Liukuva askelkyykky sarja

TEE näin:

Villasukkajumpassa on viisi liikettä. Tee jokaista liikettä 45 sekunttia ja pidä sitten 15 minuutin tauko.
Toista liikkeet kuntopiirin tavoin siirtymällä aina liikkeestä toiseen. Tee 2 – 3 kolme kierrosta riippuen omasta aikataulusta.

Nyt kaikki villasukat jalkaan ja liukumaan pitkin kodin lattioita!

VINKKI: Voit tehdä treenin villasukkien sijasta rätit jaloissa ja samalla siivota hieman kodin lattioita 😉

KUVAT JA VIDEO : Lauri Kalima / JK creative
VAATTEET: Mummon tekemät villasukat /Freddy / Lorna Jane / Lavli 

Lämpöisiä hetkiä!

Haleja ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website