KUMINAUHAJUMPPA – 7 tehokasta liikettä


Joko kuminauhan avulla treenaaminen on sinulle tuttua? Jos ei niin nyt kannattaa viimeistään hommata oma kuminauha. Sillä tämä treeni on todella kuumaa kamaa tällähetkellä. Kuminauhalla treenaaminen ei sinänsä ole mikään uusi keksintö vaan kuminauhaa on käytetty jo pitkään apuna erilaisissa kuntoutusliikkeissä. Nyt se on kuitenkin saanut aivan uuden boomin! Eikä ihme sillä  kuminauha menee super pieneen tilaan ja kulkee kätevästi mukana missä ikinä liikutkin.

Tässä tehokas 7 liikkeen treeni, jossa koko vartalo saa kyytiä!

Katso video: KUMINAUHAJUMPPA

KUMINAUHAJUMPPA

1. Maastaveto 3 X 20

2. Pakaratyöntö sivulle 3 X 15 /molemmilla jaloilla

3. Punnerrus 3 X 10

4. Hauiskääntö 3 X 10

5. Kulmasoutu 3 X 10

6. Pakarapotku taakse  3 X 20 / molemmilla jaloilla

7. Kyykkykävely 3 X 20  / 10 askelta oikealla ja 10 vasemmalle

TEE näin:

Kuminauhajumpassa on seitsemän liikettä. Tee jokaista liikettä  kolme kierrosta. Toista liikkeet kuntopiirin tavoin siirtymällä liikkeestä toiseen. Voit myös vaihtoehtoisesti tehdä yhden liikkeen kerrallaan ja sitten vasta siirtyä seuraavaan liikkeeseen. Pidä aina toistojen välissä pieni tauko noin 15-30 sekuntia. Tarvittaessa lisää vastusta kiristämällä kuminauhaa tai vaihtamalla raskaampaan kuminauhaan.

1.MAASTAVETO
2.PAKARATYÖNTÖ SIVULLE
3.PUNNERRUS
4.HAUISKÄÄNTÖ
5.KULMASOUTU
Lue lisää kuminauhalla treenaamisesta uusimmasta Fit-lehdestä ja testaa myös lehdestä löytyvää treeniä. Pienillä muutoksilla saadaan samoilla treeniliikkeillä tehdystä treenistä jo hyvin erilainen harjoitus aikaiseksi. Vaikka treenit näyttää nopeasti katsottuna hyvin samanlaiselta suosittelen kokeilemaan molempia vaihtoehtoja.
PS. Muistakaa laittaa mulle palautetta ja kertoa kummasta treenistä tykkäsitte enemmän?

Erityiskiitokset Dinoxille kuminauhoista!!

Ihanaa treeniä!

ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website