Yhdistä lenkki ja lihaskuntotreeni – TREENIVIDEO


Mikä olisi helpompi tapa kiinteytyä kuin yhdistää lenkki ja lihaskuntotreeni. Tämä lenkin lomassa tehtävä helppo, mutta tehokas harjoitus toimii loistavana lisäbuustina päivään.  Liikkeet ovat yksinkertaisia ja helppoja tehdä missä vain liikutkin. Olitpa sitten juoksulenkillä, tutustumassa kävellen uuteen kaupunkiin tai kenties vaeltamassa luonnossa. Tämä treeni toimii aina. Voit myös tehdä harjoituksen lenkin päätteeksi kotona tai kuntosalilla tai ihan omana harjoituksena ilman lenkkiä. Nämä 5 tehokasta liikettä antavat lihaksille monipuolista kuormitusta ja tehostavat aineenvaihduntaa.

KATSO VIDEO –  TRAVEL WORKOUT  // niin näet lihaskuntotreenin liikkeet ja suoritustekniikan

Lihaskuntotreeni kävelyn tai juoksulenkin yhteydessä vahvistaa ja kiinteyttää. Voit tehdä liikkeet kuntopiirinä, kahdessa osassa lenkin varrella tai sen päätteeksi.

HELPPO LIHASKUNTOTREENI LENKILLE

1. ASKELKYYKKY SIVULLE (3 X 20 )

2. ETENEVÄ ASKELKYYKKY ( 3 X 20 )

3. KYYKKY ( 3 X 15 )

4. KYYKKY + TASAPAINO ( 3 X 12 )

5. MITTARIMATO PUNNERRUS ( 3 X 10 )

  • Tee 2- 3 kierrosta riippuen lenkin pituudesta
  • Pidä kyykkätessä polvet ja varpaat samassa linjassa
  • Napa kiinni selkärangassa ja hartiat alhaalla
  • Rento mieli
  • Voit tehdä helpotetun mittarimato punnerruksen jalat maassa ja kädet puistonpenkillä

Ulkona liikkumista ei haittaa pieni aamusumu tai sade kun varusteet ja asenne on kunnossa. Pieni sumu voi jopa ihanasti piristää tuttua lenkkipolkua ja tuoda siihen ripauksen sadunomaista hohtoa.

Nyt on ehdottomasti parasta aikaa nauttia syksyn raikkaasta ilmasta ja pimenevistä illoista. Kilauttaa kaverille ja lähteä lenkille tai vaikka sieniretkelle ja tehdä siihen yhteyteen tämä treeni.

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE 
VAATTEET: Under Armour
AURINKOLASIT: Moschino
KENGÄT: Timberland

Mun youtube kanavalta löytyy paljon treenivinkkejä, joten muistakaa käydä tilaamassa mun kanava niin pääsette aina ensimmäisenä testailemaan  uusia treenejä.

Ulkoillaan ja nautitaan syksystä!
ELSE 🙂

YouTube /  Instagram / Website