20 MINUUTIN HIIT-treeni – oman kehon painolla


Et tarvitse tätä treeniä varten mitään varusteita, oman kehon paino riittää. Kun vastuksena käytetään oman kehon painoa voit säädellä kunnon mukaan treenin tehoa. Määräät itse tahdin ja sen kuinka kovan treenin milloinkin haluat tehdä. On hyvä muistaa että treenin vaikutus ei ole suoraan verrannollinen sen kanssa, kuinka hampaat irvessä olet treenin puskenut. Viikon treenejä suunitellessa on hyvä pitää mielessä, että treeniohjelmaan pitää mahtua pari kovaa treeniä joissa saa todellakin antaa kaikkensa ja sitten paljon niitä kevyitä treenejä.  ”Eli ripaus suolaa ja paljon sitä ihanan makeaa leppoisaa treeniä 🙂  ”

Parasta tässä treenissä on tietenkin se, että koko touhu kestää vain 20 minuuttia. Tottakai paljon muitakin etuja on, kuten kunto kasvaa ja saat hyvän mielen ja olon.  Itselleni ainakin liikunnan tuoma hyvä olo on se kaikkein tärkein juttu. Treenatessa saan purettua päivän murheet ja huolet niin että niitä ei tarvitse kantaa illasta enää sänkyyn viemään yöunia. Henkinen hyvinvointi on ehdottomasti yksi liikunnan tärkeimmistä tehtävistä.

KATSO VIDEO – 20 MIN HIIT WORKOUT //   niin näet miten liikkeet tehdään oikein

20 MINUUTIN HIIT-TREENI

1. LEVEÄKYYKKY HYPYLLÄ

2. POLVET YLÖS JUOKSU

3. ASKELKYYKKY + POLVENNOSTO

4. VUORIKIIPEILIJÄ

5. LINKKARI

  • Suorita jokaista liikettä 45 sekunttia ja pidä sen jälkeen 15 sekunnin tauko.
  • Tee kolme kierrosta ja pidä kierrosten välissä 2 minuutin tauko.
  • Voit tehdä treenin 2 -3  kertaa viikossa.
  • Säännöllisellä treenillä saat parhaiten tuloksia aikaan.

Jos kaipaat uusia tuulia treeniisi käy kurkkaamassa mun youtube-kanavalta ELSE LAUTALA valmiita treenejä!

VAATTEET: Under Armour

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE

KENGÄT: New Balance

YouTube /  Instagram / Website