Porrastreenit lisäpainolla – 30 min hauskaa


Porrastreenit ovat todella tehokas tapa kohottaa kuntoa samalla kuin pakarat pyöristyvät ja kroppa kiinteytyy. Tämän Treenin voi tehdä ympäri vuoden ulkona tai sisällä portaissa. Tarvitset vain treeniä varten kädessä kannettavan pienen lisäpainon. Lisäpainoksi sopivat esimerkiksi vedellä täytetty juomapullo, halko tai pieni kivi. Muista että vain oma mielikuvitus on rajana lisäpainoa etsiessä. Voit toki tehdä treenin myös ilman painoa jos mitään sopivaa ei löydy. Oli sinulla paino tai ei, niin muista pitää keskivartalon tiukkana, asento ryhdikkäänä ja työntö pakaroissa.

Vihdoinkin sain kuvattua ja tänne teille jakoon Fit porrastreenikiertueen huikeat treenit (lukuun ottamatta paritreeni osuutta, koska minulle ei löytynyt metsästä paria).  Kuvasin kiertueen treenit kahdessa osassa, joista tässä nyt ensimmäinen ja seuraavan laitan sitten ensi viikolla tulemaan. Te jotka, ette päässeet kiertueen treeneihin mukaan, niin nyt pääsette kokeilemaan mitä kaikkea kivaa portaissa voi tehdä. Te ihanuudet, jotka olitte paikalla niin älkää ihmetelkö jos sisältö näyttää hitusen erilaiselta. Treenien sisältö nimittäin vaihteli hieman paikkakunnittain portaiden sekä ryhmän koon mukaan.

Tätä saa todellakin jakaa!

KATSO VIDEO PORRASTREENIT LISÄPAINOLLA

PORRASTREENIT LISÄPAINOLLA

1. Askelkyyky paino ylhäällä

2. Sumokyykky sivuttain

3. Askelkyykky vaihdolla

4. Luistelupotkut työnnöllä

5. Spurtit

  • 3 kierrosta
  • 5 x spurtti
  • Hei muistakaa laittaa mulle fiiliksiä treeneistä. Miltä tuntui ja niin edelleen. Ensi viikolla sitten lisää porrastreenikiertueen treenejä. Jos joku miettii missä ihmeessä nämä tämän viikon treenin portaat sijaitsee niin ne löytyvät Sallatunturin huipulta eli Sallasta in the middle of nowhere.
Anna tuulen tuivertaa, täältä tullaan

KUVAT ja VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE 
VAATTEET: Lorna Jane
KENGÄT: Saucony
PORTAAT: Salla / Sallatunturi

Kipin kapin portaisiin treenaamaan!

Kiitos ELSE  🙂 ♡

YouTube /  Instagram / Website