PYÖREÄT PAKARAT – Top 5 liikettä pakaroille /VIDEO


Kukapa meistä ei unelmoisi pyöreistä pakaroista. Totuus on että unelma pakarat eivät synny yhdessä yössä, mutta säännöllisellä treenillä ne voi saada hyvinkin lyhyessä ajassa. 

Sosiaalinen media on pullollaan erilaisia vinkkejä pyöreän pepun tavoittelijoille, mutta niitä seuratessa perus asiat unohtuvat helposti. Lihasten uuvuttaminen pitkillä sarjoilla ja kevyellä vastuksella ei ole tehokkain vaihtoehto kasvattaa peppua. Saadaksesi unelmien pepun tarvitset riittävästi vastusta. Peppua kasvattaessa sarjat ovat lyhyitä ja viimeisien toistojen kanssa saa puristaa oikein kunnolla. Lisäksi sarjojen välissä pidetään kunnon tauko, jotta syke laskee ja lihakset palautuvat ennen seuraava koitosta. 

Näillä viidellä liikkeellä  kasvatat unelmien pyöreät pakarat

1.KYYKKY
2.MAASTAVETO
3.YHDEN JALAN MAASTAVETO
4.LOITONTAJAT
5.KELKAN TYÖNTÖ

KATSO VIDEO – Round Booty Workout

Perusliikkeet ovat pakaroiden kuningasliikkeitä

Monimutkaiset ja mitä erikoisimmat liikkeet ovat toiminnallisia liikkeitä ja kehittävät enemmän taitoa kun unelma peppua. Liikeratojen parantuessa tekeminen helpottuu ja hermosto kehittyy, mutta lihaksille ärsyke jää liian kevyeksi. Hyviä perusliikkeitä pepun kasvattamiseen on esimerkiksi kyykky ja maastaveto. Näihin liikkeisiin voit helposti ja turvallisesti lisätä sopivan määrän vastusta. Oikean vastuksen löydät vain tekemällä. Vastus on liian kevyt jos jaksat tehdä yli kymmenen toistoa peräkkäin. Vastuksen nousujohteinen lisääminen helpottaa oikean vastuksen löytämistä myös kun kehitystä syntyy.

Ei muuta kuin kyykkäämään!

KUVAT & VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE 
VAATTEET: Biancaneve, Under Armour
KENGÄT: Nike

YouTube /  Instagram / Website