TEHOKAS KOTITREENI – treenaa nyt helposti kotosalla


Näillä ohjeilla saat tehokkaan treenin tehtyä kotosalla! Ei muuta kun jokin esine käsiin painoksi, musa soimaan ja lihaksiin liikettä. Loihdin tämän viikon treenin teille kaikille, joilla on tiukka aikataulu. Vaikka elämä tuntuisi välillä  kuinka tiukalta tahansa on tärkeä muistaa liikkua päivittäin. On myös hyvä muistaa, että kotitreeni on tehokas kuntoilumuoto siinä missä salitreenikin. Unohdamme usein arjen kiireessä kuinka loistava paikka koti on treenata. Tarvitset vain 15-20 minuuttia aikaa, muutama metrin vapaata lattiatilaa ja treeni on tehty.

Tässä tehokas, lihaskuntoa harjoittava kokokehon kotitreeni, jossa kunto kasvaa aikaa tuhlaamatta!!

KATSO VIDEO TEHOKAS KOTITREENI – FARM WORKOUT

TEHOKAS KOTITREENI

  • toista jokaista liikettä 10- 12 toistoa
  • valitse riittävän suuri lisäpaino (ohjeet alapuolella)

1.Yhden käden kulmasoutu

2.Kyykky + Pystypunnerrus

3.Bulgarialainen askelkyykky paino ylhäällä

4. Dippi + Lantionnosto

4. Suorin jaloin maastaveto

Miten valita sopiva lisäpaino kotitreeniin

Saadaksesi treenistä tehokkaan tarvitset vastusta. Oikean suuruinen paino on sellainen, jolla jaksat tehdä 8 -12 toistoa peräkkäin. Riittävällä vastuksella treenatessa lihakset kehittyvät paremmin.

Suosittelen treenin tekemiseen kahvakuulaa, kirjoilla täytettyä reppua tai vaikka mehupulloa. Jos mitään näistä ei löydy, niin ei hätää voit aina tehdä treenin myös ilman lisäpainoa. Tee yhden käden kulmasoudun tilalla esim. punnerruksia. Kaikki muut liikkeet toimivatkin hyvin sellaisinaan.

Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte tämän viikon treenistä ja millaisia treenejä toivoisitte tänne jatkossa. Kuulisin teiltä mielelläni myös blogini kirjoitus ideoista. Onko jotakin tiettyä aihetta tai juttua, josta haluaisitte kuulla. Pyrin toteutan toiveitanne parhaani mukaan. 🙂

KUVAT ja VIDEO: Lauri Kalima / JKCREATIVE 
VAATTEET: Lorna Jane
KENGÄT: Saucony

Muistetaan nauttia treeneistä ja kannustaa muita!

Haleja ELSE  🙂 ♡ 

YouTube /  Instagram / Website