Oma aika on tärkeää – top 10 syytä miksi?


Välillä on hyvä pysähtyä ja ottaa omaa aikaa itselle. Sulkea kännykkä ja vetäytyä esimerkiksi luonnon rauhaan ihan vain omien ajatuksien kanssa. Rauhoittuminen ja muun maailman sulkeminen pois mielestä tekee todella hyvää. Se antaa mahdollisuuden uusien ajatusten ja tunteiden tulla ulos ja kukkia. Tämän hetken hektinen maailmanmeno vaatii rinnalle omaa aikaa ja rauhoittumista. Siksi on välillä todella tärkeää pysähtyä!

Top 10 syytä miksi oma aika on tärkeää

1.Ajatukset selkeytyvät ja näet paremmin tavoitteesi

2. Luovuus herää taas henkiin

3. Saat aikaa etsiä omia unelmia etkä vain porhalla eteenpäin

4. Näet selkeämmin uusia mahdollisuuksia

5. Saat ihmissuhteisiin uutta vipinää

6. Saat aikaa pysähtyä ja rauhoittua

7. Tarkkaavaisuus kasvaa

8. Saat luotua yhteyden itsesi kanssa

9. Olet itsevarmempi kun ajatuksesi ovat selvät

10. Tunnet olevasi itsenäisempi

Yksinolo on hyväksi jokaiselle, vaikka toiset kaipaavat sitä enemmän kuin toiset

Toiset meistä kestävät enemmän painetta, toiset vähemmän. Itse herkkänä ihmisenä väsytän itseni helposti omilla arjen vaatimuksillani. Kun saan olla pienen hetken itsekseni, hengitellä ja ajatella omia ajatuksiani rauhassa loppuun olen taas paljon vahvempi ja ajatukseni ovat selkeämmät. Näen esimerkiksi ongelmatilanteiden ratkaisut selkeämmin mietittyäni asioita hetken rauhassa.

Muista pyytää rohkeasti omaa aikaa ja apua sen saamiseen. Etenkin perheellisillä äideillä ja isillä oma aika tuntuu olevan kortilla, mutta se on todella tärkeää perheen hyvinvoinnin kannalta. Muistetaan repäistä itsemme irti arjesta ja ottaa sitä omaa aikaa. Näin olemme parempia ihmisiä itsellemme ja muille. Kun tunnemme ja kuuntelemme  itseämme, osaamme ohjata elämäämme paremmin haluttuun suuntaan.

”Knowing yourself is the beginning of all wisdom”?

-Aristotle_

KUVAT: Lauri Kalima/ JK Creative 
VAATTEET: Biancaneve / Casall / Under Armour / Nike / Björn Borg
KENGÄT: Timberland / New Balance
HATTU & VILTTI: Balmuir
REPPU:Golla

KUVAUSPAIKAT: Lofootit, Norja / Islanti / Miami, USA

”Listen to your inner voice and beginning to know yourself”
ELSE 🙂

YouTube /  Instagram / Website